Osiguranje vozila Novi Sad

Osigurajte svog ljubimca u našoj agenciji za registraciju vozila preko osiguravajuće kuće ‘MILENIJUM OSIGURANJE’ a.d.o. Izuzetno dobra i dugoročna saradnja koju ostvarujemo sa ovom osiguravajućom kućom, čini da možemo da vam ponudimo sledeće vrste osiguranja:

  1. Osnovno osiguranje – osiguranje od autoodgovornosti
  2. Kasko osiguranje
  3. Osiguranje stakala i putnika (delimičan kasko)
  4. Osiguranje u javnom prevozu
  5. Putno-zdravstveno osiguranje
  6. Pomoć na putu
  7. Paket “5+”
  8. Zeleni karton
  9. Osiguranje od odgovornosti vozara ( CMR ) i sve ostale vrste osiguranja.

Za više informacija nas slobodno kontaktirajte, naše stručno i ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva Vaša pitanja i nedoumice.

 

 

 

 

 

Vrste osiguranja

Obavezno osiguranje od autoodgovornosti (osnovno osiguranje) – zakonom obavezno osiguranje bez koga vozilo ne može biti registrovano. Zaključuje se jednom godišnje, prilikom registracije vozila. Zove se još i osiguranje trećih lica, jer mu je uloga da štiti ostale učesnike u saobraćaju od nas samih, tj. njima nadoknađuje štetu koju mi nanesemo.

Kasko osiguranje – osiguranje koje pokriva celokupnu štetu nastalu usled oštećenja ili potpunog uništenja sopstvenog vozila do kojih dolazi usled različitih rizika, kao što su delimična ili totalna havarija, prirodne nepogode, saobraćajna nezgoda, krađa i slično.

Osiguranje stakala i putnika osiguranje od loma i oštećenja stakala na vozilu, izuzev stakala (plastike) na svetlosnim uređajima, ogledalima ili krovu vozila (uključujući i stakleni krov. Takođe, putnici se osiguravaju od posledica nesrećnog slučaja.

Zeleni karton – obavezan dokument za ulazak na teritoriju BIH, Makedonije, Albanije i Turske.

Osiguranje u javnom prevozu – ovom vrstom osiguranja regulisano je osiguranje putnika u javnom prevozu od posledica nesrećnog slučaja.

Putno-zdravstveno osiguranje – odnosi se na osiguranje putnika u inostranstvu i pokriće neophodnih medicinskih troškova na putu, bilo gde u svetu.

 

 

Izgled polise osnovnog osiguranja (autoodgovornosti) i zelenog kartona