Auto škola – VM AUTO 021 Novi Sad

Sigurno do vozačke dozvole!

 

Polaganje za “B” kategoriju

U današnje vreme, posedovanje vozačke dozvole je gotovo neophodno za svakodnevne aktivnosti, a pogotovo za posao. Automobil je potreba i zato je bitno pravilno savladati osnove bezbednosti u saobraćaju, kako biste sutra postali siguran i bezbedan vozač. 

Naučite da vozite bezbedno i sigurno u auto školi VM AUTO 021.

Mi ne obećavamo samo vozačku dozvolu – mi obećavamo i da ćete sa nama bez stresa savladati vožnju i postati siguran i bezbedan vozač.

 

Upis u toku

 

 

Pozovite nas putem telefona na naš dobro poznat broj: +381 61 301-1000

 

 

 


Zašto da izaberete Auto školu VM AUTO 021?

Odabir auto škole je najbitnija stavka u pripremi za polaganje vozačkog ispita. Potrebna Vam je auto škola koja će Vas dobro pripremiti za životni put, a od Vas napraviti sigurnog vozača. Nije bitno samo položiti vozački ispit, već je najbitnije ono što ste naučili prilikom pohađanja, što je naš zajednički cilj.

Auto škola VM AUTO 021 je mesto gde ćete u prijatnoj atmosferi i uz najsavremeniju tehnologiju naučiti da samostalno upravljate vozilom.

 

 

 

 

 

 

 

Iskusni instruktori

Instruktor vožnje je ključna osoba svake auto škole. Naši instruktori su mladi, ali iskusni i imaju prijateljski pristup, kako bi Vam olakšali učenje. Posvećeni su svakom kandidatu i spremni da odgovore na sva pitanja i nejasnoće. Prilagodiće se Vašim potrebama i brzini učenja i pomoći da postanete dobar vozač, koji veruje u sebe i svoje sposobnosti.

 

 

 

 

 

 

Nova vozila

Raspolažemo novim i bezbednim vozilima, uz koja će Vaša obuka biti kompletna. Vozila su klimatizovana i tehnički ispravna, nadasve udobna, kako bi Vaše prvo vozačko iskustvo bilo što ugodnije.

 

 

 

 

 

 

Kvalitetna ponuda

Auto škola VM AUTO 021 poseduje savremeno opremljene učionice sa novom računarskom opremom. Garantujemo visok kvalitet usluge. Dobra komunikacija sa našim polaznicima je ono što nas izdvaja od drugih. Kod nas postajete siguran i bezbedan vozač, uz savladavanje odnosnih vozačkih veština. Naš uspeh je da svaki naš kandidat, nakon obuke u našoj auto školi, sa lakoćom položi vozački ispit i bude bezbedan, samouvereni i vozač za primer, jer učenje kod nas nije učenje za dozvolu, već za život.

Kandidati prilikom upisa dobijaju besplatan lekarski pregled, kao i besplatan tehnički pregled za jedno vozilo na tehničkom pregledu “VM AUTO 021”, Radoja Domanovića 49.

Do vozačke dozvole za samo dva meseca, bez čekanja na teorijsku obuku i ispit!

 

 

Upis u auto školu

Uslovi za upisivanje B kategorije:

  1. Važeća lična karta, ukoliko je lice maloletno, obavezno je prisustvo roditelja ili staratelja prilikom potpisivanja Ugovora;
  2. Obuka vozača se može vršiti sa navršenih 16 godina, a polaganje vozačkog ispita sa navršenih 17 godina;
  3. Lekarsko uverenje za kandidata za vozača potrebno je izvaditi pre početka praktične obuke. Lekarski pregled kandidata organizuje naše preduzeće kod poslovnih partnera.

 

Teorijska obuka

Teorijska nastava se sastoji od 40 časova od po 45 minuta, gde kandidati uče o pravilima saobraćaja. Nakon završetka teorijske nastave, polaže se teorijski ispit u auto školi. Položen teorijski ispit važi 18 meseci. U tom roku kandidat bi trebao da završi praktičnu obuku, kako bi položio praktični ispit.

 

Praktična obuka

Za početak praktične obuke, potrebno je dostaviti LEKARSKO UVERENJE na uvid. Praktična obuka sastoji se od 40 časova od po 45 minuta. Kandidat ima pravo na 2 praktična časa u toku dana.

 

Ispit iz prve pomoći

Obuka za ispit iz PRVE POMOĆI odvija se u organizaciji ovlašćenih zdravstvenih radnika, naših poslovnih partnera.

Polaganje ispita iz vožnje

Starosni uslov za praktični ispit je navršenih 17 godina. Kandidat će dobiti jedan od 15 ispitnih zadataka, koji se sastoje od poligonskog dela i vožnje u saobraćaju utvrđenom ispitnom trasom. Trajanje ispita je oko 45 minuta.

Preuzimanje uverenja o položenom ispitu i dobijanje vozačke dozvole

Po položenom ispitu dobija se probna vozačka dozvola, sa rokom važenja od dve do četiri godine, u zavisnosti od starosti kandidata.