Dođite kod nas, jer mislimo na Vas!

Popust od 6 RSD po litri goriva!

Cenimo Vašu lojalnost, pa smo u saradnji sa BS "AVIA", samo za naše klijente, obezbedili specijalan popust od 6 RSD po litri goriva na svim BS, kako bi vam vožnja postala još ugodnija i ekonomičnija!

Izdavanje registracione nalepnice na licu mesta!

Nakon izvršenog tehničkog pregleda, vršimo izdavanje registracione nalepnice na licu mesta, jer cenimo vaše vreme! Izdavanje registracione nalepnice vršimo u roku od 10 minuta. Registracione nalepnice izdajemo za celo registarsko područje Novi Sad, sa pripadajućim opštinama.
Druge vrste registracija vozila, kao što su prav registracija, promena vlasnika i drugo, vršimo bez Vašeg odlaska u MUP. Brzo, efikasno, savesno, odgovorno i po povoljnim uslovima obavite sve u našim prostorijama.

Pomoć na putu 00-24!

Pomoć na putu, u prva tri meseca od dana registracije vozila, na teritoriji Republike Srbije, u saradnji sa našim partnerom, "Atlas Servis". Brzi, efikasni, profesionalni i vrlo povoljni po pitanju drugih paketa pomoći na putu. 

Mi brinemo o Vašoj bezbednosti na putu i staramo se da putujete bezbrižno i bezbedno!

VM AUTO 021 CAPTUR

Specijalne pogodnosti prilikom upisa u auto školu VM AUTO 021!

Nakon izvršenog tehničkog pregleda i registracije vozila, samo kod nas, dobijate specijalne pogodnosti za upis u našu auto školu.

Saznajte više na stranici naše auto škole!

Svakom novom polazniku - poklon iznenađenja!

Pored poklona, svakog novog polaznika čekaju i brojne pogodnosti.

Budite brzi, jer mi jesmo!

POKLONI PRILIKOM REGISTRACIJE.

Svakom klijentu - pokloni!

Svakom klijentu, nakon urađenog tehničkog pregleda i kompletne registracije, mnogobrojni pokloni!